Beleef het in Grou van 19 tot en met 28 juli

Varen, zeilen, fietsen en genieten!

Skûtsjewike in Grou

een evenement voor jong en oud. 10 dagen lang staat Grou bol van de activiteiten. Om naar te kijken of zelf te doen. Fietsen en varen, zeilen en genieten. Met veel muziek en theater en natuurlijk tot slot het SKS Skûtsjesilen op zaterdag en de traditionele Simmerdei in een nieuw jasje op zondag 28 juli.

PROGRAMMAOVERZICHT < KLIK HIER >
Afbeelding bij het nieuwsbericht: Nieuwsbrief

Sloepentocht

woensdag 24 juli   |

aanvang 19:15

| € 15,00 p.p.

Sloepentocht vol culturele verrassingen. Mooi, gezellig en sfeervol! Deelnemen kan met uw eigen sloep, of u kunt opstappen  op één van onze grotere sloepen.  Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt.

19 juni 17.45: Het maximale aantal eigen sloepen is bereikt! Er kan nog ingeschreven worden als opstapper of aan boord van een grote sloep.
2 juli 12.00: De grote sloepen zijn volgeboekt! Er kan nog ingeschreven worden als opstapper op een eigen sloep, mits deze is ingeschreven.
3 juli 13.00 De optie inschrijven als opstapper gaat na zondag 7 juli dicht. Dan worden de sloepen ingedeeld en de routes bepaald!
8 juli: De inschrijving voor de sloepentocht is GESLOTEN. De schippers en deelnemers op de grote sloepen ontvangen tzt de details.

Terug naar overzicht