Beleef het in Grou van 28 juli tot en met 6 augustus

Varen, zeilen, fietsen en genieten!

Skûtsjewike in Grou

een evenement voor jong en oud. Een dikke week lang staat Grou bol van de activiteiten. Om naar te kijken of zelf te doen. Fietsen en varen, zeilen en genieten. Met veel muziek en theater en natuurlijk tot slot het Skûtsjesilen op zaterdag en de traditionele Simmerdei op zondag 6 augustus.

PROGRAMMAOVERZICHT < KLIK HIER >
Afbeelding bij het nieuwsbericht: Nieuwsbrief

Sloepentocht

woensdag 2 augustus   |

aanvang 19:15

| € 12,50 p.p.

Sloepentocht vol culturele verrassingen. Mooi, gezellig en sfeervol! Deelnemen kan met uw eigen sloep, of u kunt opstappen  op één van onze grotere sloepen.  Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt.

De inschrijving is inmiddels geopend!

28 juni: Inschrijven met een eigen sloep is VOL! Je kunt nog met iemand met een eigen sloep, of met één van de drie grote sloepen meevaren!

27 juni: Bij De Olifant zijn inmiddels het maximale aantal beschikbare plaatsen bereikt, uiteraard kun je je nog opgeven voor 1 van de andere grote sloepen!

De allerlaatste 'eigen sloep' inschrijvingen worden op dit moment verwerkt. Het kan dus zijn dat je die optie niet meer kunt selecteren bij het inschrijfformulier. 
Het is dan alleen nog mogelijk om aan boord van een grote sloep danwel aan boord bij iemand die wel ingeschreven is te stappen.

Terug naar overzicht