Beleef het in Grou van 27 juli tot en met 5 augustus

Varen, zeilen, fietsen en genieten!

Skûtsjewike in Grou

een evenement voor jong en oud. 10 dagen lang lang staat Grou bol van de activiteiten. Om naar te kijken of zelf te doen. Fietsen en varen, zeilen en genieten. Met veel muziek en theater en natuurlijk tot slot het SKS Skûtsjesilen op zaterdag en de traditionele Simmerdei in een nieuw jasje op zondag 5 augustus.

PROGRAMMAOVERZICHT < KLIK HIER >
Afbeelding bij het nieuwsbericht: Nieuwsbrief

Welcome to the water

vrijdag 3 augustus   |

aanvang 13:00

European Sports for All GAMES

Van 3 t/m 7 augustus 2018 vinden ‘the European Sports for All Games’ in Friesland plaats. Onze games (Olympische spelen voor Cultuur sporten) zijn de voorloper op de World Games 2020 in Portugal. Het evenement wordt georganiseerd door Sport Fryslân en NOC*NSF. Fryslân verwelkomt 20 Europese teams met 50 sporten, meer dan 200 deelnemers en 70.000 bezoekers. Wij laten elkaar de passie voor de sport en in het bijzonder de cultuursporten zien, voelen en beleven. Het gaat om meedoen, plezier hebben, samen nieuwe (cultuur)sporten ontdekken en beleven. 
Voor alle informatie over European Sports for ALL Games, kijk op: https://sportsforall2018.eu

Wat betekent dit voor Grou?
Op vrijdag 3 augustus tijdens de Skûtsjewike zullen er veel buitenlandse gasten aanwezig zijn die kennismaken maken met Grou en diverse (culturele) watersporten. Rond 13.00 uur is de ontvangst in de Skûtsjetent en vanaf 13.30 uur zullen Grousters samen met andere nationaliteiten langs de Kade o.a. gaan schouwzeilen, (Big) suppen, (roei)sloepen en meevaren met een skûtsje van Age Veldboom.
Ook op de wal is van alles te doen. Buitenlandse gasten zullen hun cultuursporten laten zien d.m.v clinics en demonstraties.
Het beloofd een bijzonder gezellige en internationale middag te worden waarin Grou zich van zijn beste kant laat zien. Komt allen!
 

Terug naar overzicht