Beleef het in Grou van 27 juli tot en met 5 augustus

Varen, zeilen, fietsen en genieten!

Skûtsjewike in Grou

een evenement voor jong en oud. 10 dagen lang lang staat Grou bol van de activiteiten. Om naar te kijken of zelf te doen. Fietsen en varen, zeilen en genieten. Met veel muziek en theater en natuurlijk tot slot het SKS Skûtsjesilen op zaterdag en de traditionele Simmerdei in een nieuw jasje op zondag 5 augustus.

PROGRAMMAOVERZICHT < KLIK HIER >
Afbeelding bij het nieuwsbericht: Nieuwsbrief

Fietsen en varen

maandag 30 juli   |

aanvang 16:00

| € 5,00 p.p.

Tot zondag 29 juli 23.59 uur kan er via de site ingeschreven worden, daarna vanaf 16.00 bij aanvang op het Halbertsma's plein.

Fietsen (en varen) voor het hele gezin (25 kilometer)

Een verrassende route in en rondom Grou, met als vaste ingrediënt een varende oversteek. Er kan gestart worden tussen 16.00 en 19.00 uur op het Halbertsma's Plein, na aanmelding ontvang je de fietsroute en kun je van start gaan.
Onderweg wordt er voor een verrassend oponthoud gezorgd. De route van ca. 25 km voert ca. 200 meter door een weiland. Houd er rekening mee dat dit -afhankelijk van het weer- ‘drassig’ kan zijn.
Deelname aan fietsen en varen kost € 5,-. In samenwerking met Joop Zandberg Fietsplezier zijn er gratis leenfietsen te gebruiken.  Reserveer deze tijdig, want op = op.
 
Schrijf je in en fiets mee!
 

Terug naar overzicht